Nazmi Arıkan cinayetinde yeni gelişme: Kulüp başkanı gözaltında

Nazmi Arıkan cinayetinde yeni gelişme: Kulüp başkanı gözaltında

Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförünün öldürülmesiyle ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin özel okul ve kurs işletmecisi Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu öğrenildi.

Fen Bilimleri Dershaneleri’nin kurucusu Nazmi Arıkan’ın, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde bulunan çiftliğinde, şoförü Şerif Eker ile birlikte bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürülmesi olayına ilişkin bir kişi gözaltına alındı. Özel okul ve kurs işletmecisi Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu öğrenilen zanlının cinayetle nasıl bir bağlantısı olduğu henüz netleşmedi.

t.jpgTokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya

'İMAMOĞLU' AÇIKLAMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Akçekaya, bir süre önce türbe ziyaretinde ellerini arkadan bağladığı gerekçesiyle hakkında inceleme başlatılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu CİMER'e şikâyet ettiğini açıklamasıyla gündeme gelmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN