Kanlı müzikhol çatışması kamerada! 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Sarıyer'de 1 kişinin öldüğü, 2'si polis 4 kişinin de yaralandığı müzikholdeki silahlı çatışma anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Huzur Mahallesi'ndeki bir müzikholde, 24 Ocak’ta sabaha karşı 5 sıralarında meydana gelen silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybederken, 2'si polis memuru olmak üzere 4 kişi de yaralandı.

Yapılan çalışmalarda, 5 şüphelinin olaydan bir süre önce eğlence mekanında taşkınlık çıkardığı; şüphelilerden ikisinin, yanında silah taşıdığının görülmesi üzerine 5 şahsın işyeri çalışanları tarafından dışarı çıkarıldığı öğrenildi. Müzikholden atılan 5 şüphelinin yaklaşık bir saat sonra motosiklet ile olay yerine geldiği ve iş yerine silahlı saldırıda bulunduğu belirlendi.

İKİ SALDIRI BİRDEN YAPILDI

Saldırının ardından ihbar üzerine olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri incelemelerine devam ettiği sırada olay yerine dönen şüpheliler, ikinci kez saldırdı. Polis ekiplerinin de karşılık vermesi üzerine saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çıkan çatışmada 2 polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralandı. Yaralılardan M.S.Ş., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin, saldırganların yakalanması için başlattığı çalışmalarınsa devam ettiği öğrenildi.

ÇATIŞMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan çatışma anları ve vurulup yere düşenler ile yaralanan arkadaşlarının yardımına koşanlar güvenlik görevlilerinin görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.