Kar yağışları geri geldi! Sıcaklıklar tekrar düşecek! İstanbul, Bursa, Balıkesir…

Kar yağışları geri geldi! Sıcaklıklar tekrar düşecek! İstanbul, Bursa, Balıkesir…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerini açıkladı. Hava sıcaklıklarının nasıl olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alırken karla karışık yağmur ve kar uyarısı yapıldı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminleri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son paylaşım kapsamında çarşamba günü iç ve doğu kesimlerde hava sıcaklıklarının azalacağı belirtildi. Vatandaşlar hava sıcaklıkları hakkında araştırmalarına devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini açıkladı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminleri…

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Çarşamba günü iç ve doğu kesimlerde hava sıcaklıklarının düşeceği belirtilirken batı kesimlerde ise sıcaklıkların yükseleceği duyuruldu. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken hafta sonunda yer yer mevsim normallerinin üzerinde hava sıcaklıklarının görüleceği belirtildi.

kar-yagmasi-1.jpg

KAR YAĞIŞLARI ETKİLİ OLACAK


Bahar mevsimi ile birlikte hava sıcaklıklarının yükselmesi beklenirken kar yağışları yeniden yüzünü gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son paylaşım kapsamında Türkiye genelinde çok bulutlu bir havanın etkili olacağı belirtilirken aralıklarla yağışlı havaların görüleceği duyuruldu.

yagmur-yagisi-1.jpg

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak olarak görüleceği aktarılırken yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Marmara Bölgesi'nin güneyinde 1000 metre üzeri kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışlar görülebilir. Doğu Akdeniz Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin doğusu ve Doğu Karadeniz’de gece saatlerinden itibaren Bursa ve Yalova çevrelerinde kuvvetli yağışlar etkisini gösterecek. İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova ve Kocaeli çevrelerinde ise yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Bursa'nın 1000 metre ve üzeri kesimlerde ise yer yer yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışları etkisini gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN