Karadeniz sahil yolu denizle birleşti, tsunami oluştu

Karadeniz sahil yolu denizle birleşti, tsunami oluştu

Artvin’in Hopa ile Kemalpaşa ilçeleri arasında kalan Karadeniz Sahil Yolu denizle birleşti. Milyarca dolara mal olan otoban şiddetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle sular altında kaldı.

Milyarlarca doların harcandığı Karadeniz Otoyolu'nun Artvin’in Hopa ile Kemalpaşa ilçeleri arasında kalan kısmı şiddetli fırtına ve sağanak yağış nedeniyle oluşan dev dalgaların altında kaldı. Trafiğin aksadığı yol adeta göle dönerken, sürücüler araçlarıyla burada mahsur kaldı. Yetkililer Hopa-Kemalpaşa yolunun kullanılmaması konusunda uyarılarda bulunurken yaşananlar sürücüler tarafından cep telefonu ile kayda alındı.

GİRESUN'DA MİNİ TSUNAMİ OLUŞTU

Doğu Karadeniz Bölgesi, yüksek yağış ve şiddetli fırtınanın esiri olurken Giresun'da küçük çaplı bir tsunami oluştu. Sahil şeridinde derin alçak basınç sebebiyle deniz taşması meydana geldi. Çevrede bulunan vatandaşlar büyük bir panik içerisinde etrafa kaçışırken yaşananlar kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN