Karadeniz'i uykudan kaldıran esrarengiz patlama! Samsun, Zonguldak, Sakarya, Kastamonu, Bartın geceyi ayakta geçirdi

Gece saatlerinde Karadeniz'i ayağa kaldıran patlama sesleri vatandaşları tedirgin etti. Samsun, Zonguldak, Sakarya, Kastamonu ve Bartın'da duyulan ses uyutmadı. Milyonlarca vatandaş geceyi ayakta geçirdi. İşte tüm detaylar..

Karadeniz illerinden gelen patlama sesleri ülke gündeminde yer aldı. Sahilden gelen sesler üzerine vatandaşlar tedirgin oldu. Tüm Karadeniz geceyi patlama sesleri nedeniyle ayakta geçirdi. İşte o patlamalar...

KARADENİZ'DE PATLAMA SESLERİ

Karadeniz sahilinden gelen patlama sesleri vatandaşı ayaklandırdı. Gece saatlerinde doğru 4 - 5 kere duyulan patlama sesleri bölge halkını endişelendirdi. Sahil güvenlik ekipleri patlama sesleri üzerine kaynağı aramak için devriyeye çıktı. Bartın, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya ve Samsun sahil şeridinde patlama sesleri duyuldu.

aw138765-02.jpg

SAHİL GÜVENLİKLER DEVRİYEYE ÇIKTI

Bölgede tedirginlik oluşturan olayın ardından Bartın'ın Amasra ilçesindeki sahil güvenlikler devriyeye çıktı. Botlarla limandan uluslararası sulara kadar olan hatta kadar incelemeler yapıldı.

DEPREM OLUYOR SANDILAR

Patlama sesleri konusunda bölge halkı deprem korkusu sardı. Patlama seslerinin ardından gelen sarsıntının 4 - 5 defa yaşanmasıyla panik havası oluştu. Patlama seslerinin gaz birikmesi ve uçakların yol açtığı sonik patlamalar olabileceği yönünde bazı yorumlar geldi. Sosyal medyada viral olan patlama anı tartışmaya sebebiyet verdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Samsun'un Terme beldesinde de ses duyulduğunu işaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN