Karamollaoğlu'dan Asiltürk açıklaması: Konuyu kendisiyle görüşeceğim

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, parti içi meseleleri kamuoyu önünde tartışmak istemediğini belirterek, Asiltürk’ün siyasi yaklaşımında bazı değişiklikler olduğunu ve Yüksek İstişare Kurulu'nda kendisiyle konuyu görüşeceğimi söylediğini ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün “Güçlü bir Saadet Partisi teşkilâtı oluşturmak ve gençleri, Millî Görüşe kazandırmak için, benim gözetimimde, geniş istişarelerle bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak” açıklamasına cevap verdi.

Karamollaoğlu, şunları söyledi:

Parti içi meseleleri kamuoyu önünde tartışmak istemiyorum. Ama biz Oğuzhan Bey’le 50 yıldır bir aradayız. Farklı görüşleri olmuştur. Ama bunu kamuya açık yapmasaydı. Ancak kendisinin daha önceden de siyasete yaklaşımda bazı değişiklikleri vardı.

Oğuzhan Bey, Tayyip Bey'le görüştükten sonra, benim kendisiyle çok kısa görüşmem oldum. Yakında Yüksek İstişare Kurulu'nda kendisiyle konuyu görüşeceğimi söyledim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN