Karamollaoğlu'ndan 'mavi marmara katliamı' vurgusu: Zalimleri de pazarlık yapanları da unutmadık

Karamollaoğlu'ndan 'mavi marmara katliamı' vurgusu: Zalimleri de pazarlık yapanları da unutmadık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, 13 yıl önce gerçekleştirilen mavi marmara katliamına dikkat çekti. Karamollaoğlu, "Biz, ne zalimlerin zulmünü ne de zalimlerle pazarlık yapanları unutmadık!" ifadelerine yer verdi.

Gazze’ye insani yardım götürmek amacıyla yola çıkan filo, 31 Mayıs 2010 tarihinde İsrail ordusunun saldırısına uğramıştı. Millet İttifakı'na mensup, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda 13 yıl önce gerçekleştirilen mavi maramara katliamına yönelik konuştu.

'SARAYDA MAVİ HALILAR SEREREK KARŞILAYANLARI UNUTMADIK'

Saadet Partisi Lideri şu ifadelere yer verdi:

Bugün, Mavi Marmara katliamının üzerinden tam 13 yıl geçti. Biz, ne zalimlerin zulmünü ne de zalimlerle pazarlık yapanları unutmadık!

Birileri unutsa da; eli kanlı terör devletinin yöneticilerini başkent Ankara’mızda bayraklarla, seremonilerle karşılayanları da unutmayacağız!

Birileri unutturmaya çalışsa da; Mavi Marmara’ya saldıranları, saraylarda mavi halılar sererek karşılayanları unutmadık ve asla unutmayacağız!

31 Mayıs 2010’da katil İsrail’in alçakça düzenlediği saldırıda şehit olan kardeşlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Mekanları cennet, makamları âli olsun.

MAVİ MARMARA KATLİAMI

Gazze’ye insani yardım götürmek amacıyla yola çıkan ve yardım gönüllüleri ile insani yardım malzemesi taşıdığı belirtilen Mavi Marmara, Sfendoni, Challenger I, Eleftheri Mesogios, Gazze I ve Defne Y gemilerinden oluşan Gazze Özgürlük Filosu, 31.05.2010 günü İsrail askerlerinin hukuk dışı saldırı ve müdahalesiyle karşı karşıya kaldı.

Bu saldırı esnasında ve devam eden süreçte 10 insani yardım gönüllüsü hayatını kaybetti, 56’sı ağır yaralandı. Hayatını kaybeden isimler şu şekildeydi: İbrahim Bilgen, Çetin Topçuoğlu, Cengiz Songür, Fahri Yaldız, Cengiz Akyüz, Cevdet Kılıçlar, Ali Haydar Bengi, Necdet Yıldırım, Uğur Süleyman Söylemez, Furkan Doğan.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN