KARAR 8'inci yılda iftarda buluştu

KARAR 8'inci yılda iftarda buluştu

Tarafsız haberciliği ve duruşuyla Türk basınında önemli bir yere sahip olana KARAR Gazetesi 8'inci yılını kutladı. Kutlama için verilen iftarda gazetenin çalışanları ve yazarları bir araya gelirken 31 Mart yarışında rakip olan İBB Başkan adayları İYİ Partili Buğra Kavuncu ile DEVA Partili İdris Şahin de KARAR'ı bu gururlu günde yalnız bırakmadı.

Kurulduğu günden beri sürdürdüğü güvenilir yayın çizgisiyle Türk basınının önemli yayın organlarından bir haline gelen KARAR Gazetesi 8'inci yılını kutladı. Kutlama kapsamında KARAR çalışanları, yazarları ve dostları gelenekselleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.

1.png

2.png

Gazetemizin iftar yemeğine siyaset, medya, sanat ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen iftarda, KARAR Gazetesi'nin sahibi iş insanı Mehmet Aydın ve KARAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras'ın yanısıra bütün yazarlarımız ve çalışanlarımız bulundu. Yemeğin ardından, İyi Parti İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Adaşı Buğra Kavuncu ile DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Adayı İdris Şahin birer konuşma yaptı.

Yazarlarımız Taha Akyol, Ali Bayramoğlu ve Ahmet Taşgetiren de birer konuşma yaparak KARAR Gazetesi'nin Türk basınındaki önemini anlattılar. İftar programına katılan eski Devlet Bakanı Ali Doğan da yaptığı konuşmada Karar gazetesinin Türkiye için önemine değindi

8.pngKARAR Gazetesi sahibi iş insanı Mehmet Aydın ve KARAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras

3.png

whatsapp-image-2024-03-23-at-17-13-04.jpeg

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, DEVA Partisi İBB Başkan Adayı İdris Şahin ve ekonomist Serkan Özcan da KARAR Gazetesi ailesini ve dostlarını yalnız bırakmadı.

4.png

5.png

Davette kısa konuşmalar yapan İYİ Partili Kavuncu ve DEVA Partili Şahin, Karar Gazetesi'nin tarafsızlık ve ilkeli duruşuna dikkat çekti. Her iki aday da, bağımsız medyanın toplumsal meselelerde oynadığı rolün önemine ve KARAR'ın objektif haberciliğinin değerine vurgu yaptı.

ekle-1.png

basliksiz-2aaa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN