Karşıyaka'da balıklar kıyıya vurdu

Karşıyaka'da balıklar kıyıya vurdu

İzmir Bostanlı sahilinde kıyıya vuran ölü balıklar paniğe neden oldu. Bölgeye gelen belediye ekipleri, balıklardan örnekler alarak araştırmaya gönderdi. Ölü balıklar ise ağ yardımıyla toplandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı sahilinde balıklar kıyıya vurdu. Yavru balıkların yanı sıra iki büyük kefal balığı ve bir yengecin de ölü halde suda olduğu görülürken, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri bölgeye geldi.

zmir.jpg

OKSİJEN AZLIĞI İHTİMALİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Ekipler, su ve ölü balıklardan aldığı örnekler, Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü ve Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne gönderildi, ölü balıklar ise ağ yardımıyla topladı.

Öte yandan balık ölümlerinin, sudaki oksijen miktarının düşmesine bağlı olarak yaşandığı tahmin ediliyor.

balik.jpg

'İLK KEZ GÖRDÜM'

1,5 yıldır her gün sahile gelerek martıları beslediğini belirten Yavuz Gürgen isimli vatandaş, "Ben sık sık buraya geliyorum. Ancak ilk kez böyle bir durum gördüm. Bunun nedeninin araştırılmasını isterim" dedi.

karsiyaka.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN