Katil yine tanıdık: Önce eşini sonra kendini pompalı tüfekle öldürdü

Katil yine tanıdık: Önce eşini sonra kendini pompalı tüfekle öldürdü

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Tamer Yurtkal, uzaklaştırma kararı alan eşi Zahide Yurtkal ile tartışma yaşadı. Tartışmanın kavga dönüşmesinin ardından Yurtkal, pompalı tüfek ile önce eşini ardından kendisini vurdu. Eşini elinde pompalı tüfekle gören kadının son sözleri ise "Kurtarın bizi" oldu.

Türkiye'de kadın cinayetleri gitgide daha da büyük bir sorun haline geliyor. Faillerin cezalandırılmaması ya da ceza indirimine gidilmesi gibi uygulamalar nedeniyle neredeyse her gün bir kadın öldürülüyor. Bir kadın cinayeti haberi de İzmir'den geldi. Bir kişi eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Tamer Yurtkal (44) resmi nikahlı eşi Zahide Yurtkal'ın (44) yaşadığı Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki evine geldi.

Eşiyle tartışma yaşayan Yurtkal, pompalı tüfek ile önce eşini ardından kendisini vurdu. Olay esnasında çıkan saçmalardan çiftin 17 yaşındaki kızı da kolundan yaralandı.

Karı-koca hayatını kaybederken kızları hastaneye kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

"KURTARIN BİZİ"

Kocasını elinde silahla gören Zahide Yurtkal'ın, 'Kurtarın bizi' diye bağırarak mahalle sakinlerinden yardım istediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN