Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'sığınmacı' çıkışı: Vatanını seven sandığa gelsin!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'sığınmacı' çıkışı: Vatanını seven sandığa gelsin!

Türkiye, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı Seçimi için nabzını tuttu. 3 gün kalan seçim için siyasette hareketlilik sürerken liderlerden sığınmacı politikasına yönelik eleştiriler geliyor. Millet İttifakı adyaı Kemal Kılıçdaroğlu paylaştığı içerikte 'Vatanını seven sandığa gelsin!' dedi.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sığınmacılara yönelik olan politikasını sürdürüyor. Paylaştığı videonun içerisinde sığınmacıları işaret eden Kılıçdaroğlu, '10 milyondan fazla sığınmacı Türkiye'ye gelecek' mesajını verdi.

'BUNLAR KALIRSA 10 MİLYONDAN FAZLA...'

Kılıçdaroğlu videoda şu ifadeleri kullandı: "Farkında mısınız? Bunlar kalırsa 10 milyondan fazla sığınmacı Türkiye'ye gelecek."

'Eminönü değil burası Afganistan önü!' diyen yabancı uyruklu insanların görüntüleri paylaşıldı. Videonun içeriğinde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'Biz seçimi kazandığımızda bu ülkedeki mültecileri ülkelerine göndereceğiz diyorlar. Biz göndermeyeceğiz' sözleri yer aldı.

Videonun içerisinde olan vatandaşlar ise, 'Suriyeliye değil, Afgan'a değil, bunlara değil, bana bakacaksınız! Bana. Bana sahip çık! Türk milletiyim ben.' sözleriyle yakındı.

'SEFALET DERİNLEŞECEK'

Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoda 18 Mayıs'taki basın toplantısında yaptığı açıklamalara yer verdi. Geçtiğimiz günlerdeki çağrılarını videoda yer eden Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: Farkında mısınız? Bunlar kalınca 10 milyondan fazla sığınmacı daha Türkiye'ye gelecek. Farkında mısınız? Bunlar kalırsa kadın cinayetleri artarak devam edecek, genç kızlar kendi başlarına sokaklara çıkamayacaklar. Farkında mısınız? Bunlar kalırsa dolara 30 liraya dayanacak. Bir kuru ekmek 10 liraya çıktığında sefalet derinleşecek, bu kaçaklar, sığınmacılar potansiyel suç makinesine dönüşecek, yağmalar başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN