Kerem Ökten büyük tabloyu açıkladı! 20 Ekime gelmeden beyaz fırtına görüldü… Yakıtları depolayın çok fena geliyor

Kerem Ökten büyük tabloyu açıkladı! 20 Ekime gelmeden beyaz fırtına görüldü… Yakıtları depolayın çok fena geliyor

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yoğun geçecek kış mevsimi ne işaret etti. 20 Ekim gelmeden her yer bembeyaz oldu. Yeni rekorlar mı geliyor? İşte meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'in o açıklamaları…

Paylaşımıyla güncel hava durumunu aktaran meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sert bir kış mevsiminin beklendiğini söyledi. Neredeyse tamamen karla kaplanıyor sözlerini dile getiren uzman isim yeni rekorların işaretçisi olduğunu söyledi. İşte meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'in o açıklamaları…

ÇOK SERT GELİYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerinde toplayan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yeni paylaşımı ile dikkat çekti. Henüz 20 Ekim'e ulaşamadan Rusya'nın neredeyse tamamen karla kaplandığını belirten uzman isim, Türkiye içinde sert bir kışın kapıda olduğunu belirtti.

kar-yagisi-2.jpg

Rusya'da kar yağışının ne kadar çok olursa Türkiye'nin de o kadar sert bir kış yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Ökten, 1976 - 1977, 2002 - 2003, 2016 - 2017 yıllarında kar rekorları kırıldığını söyledi. Kerem Ökten paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Henüz 20 Ekim'e gelmeden, Rusya neredeyse tamamen karla kaplanıyor. Ne kadar çok kar olursa, o kadar sert bir Kış yaşama ihtimalimiz artar. Kar rekorları; 1976 - 1977, 2002 - 2003, 2016 - 2017…”

okten-buyuk-tablo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN