Yüzü tanınmaz haldeydi: Kesik baş cinayetinde yeni gelişme

Yüzü tanınmaz haldeydi: Kesik baş cinayetinde yeni gelişme

İstanbul Başakşehir'de geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda başı kesik cesedi bulunan Türkmenistanlı Nobar Gafarova'nın cinayetine ilişkin 6 şüpheli gözaltına alındı.

Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda İstanbul Başakşehir'de meydana gelen olayda, kurban payı dağıtan bir vatandaş tarafından yol kenarında başı olmayan bir ceset bulundu. Kadının başı da cesetten 10 metre uzaklıkta bulundu. Polis ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle cesedin bir kadına ait olduğu belirlendi. Kesik başın yüzünün de tanınmaz hale getirildiği öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde yaptıkları incelemede kadının vücudunda 20'den fazla bıçak darbesi tespit etti. Kadının cesedi ve başı yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Devam eden araştırmada öldürülen kadının 51 yaşındaki Türkmenistanlı Nobar Gafarova olduğu belirlendi. Polis, bölgedeki kamera görüntülerini topladı.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Türkmenistanlı kadını öldüren fail ya da failleri bulmak için hızla devam çalışmalar sonucunda polis kadınla son görüştüğü iddia edilen iki kardeş ve beraberindeki 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 6 şüpheli Muratcan R., onun kardeşi Murad R. İle Metin A., Babajan R., Remzi G. ve adak yerinin sahibi Mehmet K. olayla ilgilerinin olmadığını öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN