Yurtta şüpheli ölüm: Terastan düşerek demir korkuluklara saplandı

İstanbul'da özel bir kız öğrenci yurdunun terasından düşerek demir korkuluklara saplanan genç kız yaşamını yitirdi. İtfaiye ekipleri tüm çabalara rağmen genç kızın cesedini çıkaramayınca korkuluk kesildi. Ceset korkulukla birlikte ambulansa konuldu. Polis, olayın kaza mı yoksa kasıt mı olduğunu araştırıyor.

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Ayazağa semtinde bu sabah 07.00 saatlerinde, Sabahattin Zaim Üniversitesi Rehberlik Psikolojik Danışmanlık öğrencisi Maha İbrahim Omar, bilinmeyen bir nedenle yurdun teras katından aşağı düştü.

sariyer-terastan-dusen-kiz-maha-ibrahim-omar.jpg
Maha İbrahim Omar

Yurdun demir korkuluklarına saplanan 24 yaşındaki genç kız, feci şekilde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşlarına rağmen Somali uyruklu kızın cesedi korkuluklardan çıkarılamadı. Korkuluk demirleri kesilerek demirlikle beraber kızın cesedi ambulansa konuldu.

sariyer-terastan-dusen-kiz-kurtarma-001.jpg

SAĞLIK GÖREVLİSİ FENALAŞTI

Olay yerinde müdahalede bulunan sağlık görevlilerinden biri ise fenalaştı. Sağlık görevlisine arkadaşları müdahale etti.

Çevredeki vatandaşlar olayı şaşkınlıkla izlerken, yurttaki öğrencilerden bazıları ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bazı öğrenciler de valizleriyle birlikte yurttan ayrıldı.

sariyer-fenalasan-saglik-gorevlisi.jpg

KAZA MI, İHMAL Mİ, KASIT MI?

Olayı duyan bir vatandaş, "Markete gidiyordum. Baktım, bir kalabalık var. 'Bu ne?' diye sordum. Yurttaki bir çocuğun düştüğünü söylediler" dedi.

Genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN