KGM kura çekiliş tarihini açıkladı! O tarihte personel alımları netleşecek: 3 bin kişiye iş imkânı...

KGM kura çekiliş tarihini açıkladı! O tarihte personel alımları netleşecek: 3 bin kişiye iş imkânı...

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından açıklanan personel alımlarına dair detaylar paylaşıldı. 3 bin personel alımı yapılacağını duyuran KGM kura çekiliş tarihine dair açıklamalarda bulundu. Başvuruların sona ermesiyle çekiliş tarihini bekleyen adayların heyecanı her geçen gün artıyor. Meraklı araştırmalar sonucunda çekiliş tarihine dair açıklama geldi. İşte tüm detaylar...

PERSONEL ALIMLARI O TARİHTE NETLEŞİYOR

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan personel alımlarına dair gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Bünyesine 3 bin personel alımı yapacağını açıklayan KGM çeşitli branşlarda alım yapıyor. İŞKUR tarafından duyurulan iş ilanı ile başvuru süreci tamamlanmıştı.

8 Mayıs 2023 tarihinde sona eren başvurular sonrasında şartları sağlayan adaylar arasında kura çekimi yapılacağı belirtiliyor. Kura çekim tarihlerini araştıran adaylar ise bugün itibariyle net tarihi öğrenmiş oldu. Kura çekimleriyle belirlenecek personel alımları üzerine KGM resmî web sitesi üzerinden duyurulan açıklamada işçi alımı için kura sistemine dair detaylar paylaşıldı.

team-behind-handshake-ldylu17dzmxvfnu8-001.jpg

KGM PERSONEL ALIMLARI KURA TARİHİ

Bu durumda işe alınacak sürekli personel, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 122'inci maddesinde yer alan hükme göre öncelikli olanlar dahil olmak üzere İŞKUR tarafından başvuru yapan adaylar arasında açık iş sayısı (3 bin personel) kadar asıl ve asıl olanların 3 katı kadar yedek aday sınavsız bir şekilde Karayolları Genel Müdürlük tarafından noter kurası ile açıklanacak.

Personel alımlarına dair paylaşılan detaylara göre il ve mesleklere göre duyurulan asıl kadro sayısının 3 katı kadar yedek adayın kura sistemi ile belirleneceği açıklandı. Türkiye Noterler Birliği tarafından yapılacak kura çekimi ile toplamda 9 bin aday açıklanacak. Adayların 3 bini asıl olurken kalan 6 bini ise yedeklerden oluşacak. Karayolları Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek kura, 30 - 31 Mayıs tarihileri arasında gerçekleşecek.

5beef4593a8fae6dc8b22f06aeb49a68.jpg

30 MAYIS 2023 TARİHİNDE KURA ÇEKİLECEK İLLER

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elâzığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars.

31 MAYIS 2023 TARİHİNDE KURA ÇEKİLECEK İLLER

Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye, Düzce.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN