Kılıçdaroğlu, ABD Büyükelçisi Flake ile görüştü

Kılıçdaroğlu, ABD Büyükelçisi Flake ile görüştü

CHP lideri ve 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu, ABD Büyükelçisi Jeffry Flake ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından yapılan açıklamada Flake'nin Amerika'nın dayanışmasını ve Türkiye'nin deprem kayıpları için taziyelerini dile getirdiği belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD Büyükelçisi Jeffry Flake'i, genel merkezdeki makamında kabul etti. Görüşmede CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz eşlik etti.

Görüşmenin ardından ABD Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından görüşmeye ilişkin açıklama geldi. Açıklamada "Ambassador Flake bugün Türk siyasi partileri ile iki ülke arasındaki karşılıklı çıkarları ilgilendiren konularda devam eden görüşmeler kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Amerika'nın dayanışmasını ve Türkiye'nin deprem kayıpları için taziyelerini dile getirdi." ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN