Kılıçdaroğlu: Davutoğlu haklı...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun "Kriz çıkar" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Sayın Davutoğlu'na soruyorlar, 'Efendim birisi dese ki sizin oyunuz kaç? Dolayısıyla siz konuşmayın, size hak verilmesin' derlerse 'O zaman kriz çıkar' diyor. Doğru." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100'de yayınlanan Uğur Dündar'ın yaptığı 'Haftanın Panoraması' programında Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun "Kriz çıkar." açıklamalarına yönelik konuştu. Kılıçdaroğlu, "Sayın Davutoğlu'na soruyorlar, 'Efendim birisi dese ki sizin oyunuz kaç? Dolayısıyla siz konuşmayın, size hak verilmesin' derlerse 'O zaman kriz çıkar' diyor. Doğru. Yanlış mı? Siz kalkıp da bir genel başkana diyebilir misiniz 'Senin oyun kaç arkadaş sen neden bu kadar konuşuyorsun?' Bu, acaba biz bir söz nasıl alırız liderin ağzından ve aldığımız bu sözü nasıl masayı dağıtmak için kullanabiliriz? Bu tezgah kuruluyor. Biz bu tezgahların tümünün farkındayız. Halkımızdan şunu istiyoruz, bizi sakin ve sabırla dinlesinler. Biz Türkiye'yi düzelteceğiz." ifadelerini kullandı.

GELECEK PARTİLİ ÖZCAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan sosyal medya hesabı Twitter'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Özcan, "Günlerdir; demokrasiden, çoğulculuktan,ortak akıldan nasibini almamış olanların tüm çabalarına karşı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği cevap fazlasıyla yeterlidir. Kendisine sadece Gelecek Partisi Sözcüsü olarak değil bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum." paylaşımı yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN