Kılıçdaroğlu 'Deprem bölgesiyiz' diyerek söz verdi: O vergilerin nereye savrulduğunu bulacağız

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu ve buna yönelik tedbir almanın siyasi iktidarların sorumluluğu olduğunu söyleyerek, "Hiçbir yurttaşımız endişe etmesin, o deprem vergilerinin nereye savrulduğunu bulacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Halk Konut Projesi Temel Atma Töreni'nde konuştu. Ana muhalefet lideri, İzmir'de depremzedelere avantajlı konut imkanı sunulduğu için belediye başkanlarına teşekkür ederek, depreme dayanıklı konut projesinin temellerinin de orada atıldığını ve tüm ülkeye yayacaklarını belirtti. Kılıçdaroğlu, vatandaştan toplanan deprem vergilerinin nasıl değerlendirildiğini de ortaya çıkaracağını ifade etti.

'VATANDAŞLA KAMU YÖNETİMİ BİRLİKTEYKEN HER ŞEY GÜZEL OLUR'

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İzmir Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde, depremzedeler için uygun fiyatla konut sahibi olma imkanını yarattık. Bunu Türkiye'nin her yerinde yapacağız. Vatandaşla kamu yönetimi birlikte olduğunda her şey güzel olur. Hepinizin huzurunda öncülük yapan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

'DEPREM ÖNLEMİ ALMAK SİYASİ İKTİDARLARIN GÖREVİ'

Deprem bölgesiyiz biliyorsunuz. O yüzden önlem almak siyasi iktidarların görevidir. Japonya da deprem bölgesidir ama orada kimsenin kolay kolay burnu kanamaz. Bizim aksimize. Bilgiye dayalı çalışarak önlem alınmalı.

'DEPREM VERGİLERİNİN NEREYE SAVRULDUĞUNU BULACAĞIZ'

Deprem vergileri toplanıyor nerede? Hiçbir yurttaşımız endişe etmesin o deprem vergilerinin nereye savrulduğunu bulacağız. Akıl, mantık ve şeffaf yönetimle yapacağız.

'TEMELLERİ BURADA ATTIK TÜM ÜLKEYE YAYACAĞIZ'

Depreme dayanıklı konut projesinin temellerini burada attık, tüm ülkeye yayacağız. Artık kavganın değil barışmanın, kader birliği yapmanın zamanı. O zamana az kaldı. Geliyor, gelmekte olan."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN