Kılıçdaroğlu ‘soğan kafalı’ paylaşımlarına tepki gösterdi: Eskiden bunları bizden gibi görünenler yapardı

Kılıçdaroğlu ‘soğan kafalı’ paylaşımlarına tepki gösterdi: Eskiden bunları bizden gibi görünenler yapardı

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu iktidarın 'soğan' üzerinden yaptığı eleştirilere yanıt vererek "Soğan, cücük hakaretleri ediliyor. Eskiden bunları sureti bizlerden görünenler yapardı. Çok şükür onları aramızdan uzaklaştırmayı başardık. Biz halkçı olma mücadelesi verdik ve kazandık. Saraylılar ise zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar" dedi.

Son dönemlerde ekonomiye yönelik eleştirilerin simgesi olan 'soğan' fiyatları üzerinden tartışmalar devam ediyor. En son Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, soğan eleştirilerine yanıt olarak "Ben de onlara diyorum ki, git cücüğüyle oyna biraz, cücüğüyle" ifadesini kullanmıştı.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da iktidarın tepkisine sosyal medya hesabından cevap verdi.

'Fakirle fukarayla alay ediyorlar' diyen Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'ESKİDEN BİZDEN GÖRÜNENLER YAPARDI'

Soğan, cücük hakaretleri ediliyor. Soğan kafalı diye paylaşım yapıyorlar. Ben neyin huzurundayım biliyor musunuz? Eskiden bunları sureti bizlerden görünenler yapardı. Makarnacı, kömürcü diye alay edilirdi fakirle fukarayla. Çok şükür onları aramızdan uzaklaştırmayı başardık.

'BİZ DEĞİŞTİK'

Çok zor oldu ama başardık, vallahi de billahi de. Biz halkçı olma mücadelesi verdik ve kazandık. Saraylılar ise zenginleşti. Çok zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar. Soğan, peynir, yağ onlar için komik şeyler. Allah’ımıza şükürler olsun ki, biz değiştik.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN