Kılıçdaroğlu'ndan 'enerji kesintisi' kararına tepki: Bu iktidar bu ülkeye bunu da yaşattı

Kılıçdaroğlu'ndan 'enerji kesintisi' kararına tepki: Bu iktidar bu ülkeye bunu da yaşattı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sanayi tesislerinde enerji kesintisi kararına tepki göstererek "Bu iktidar bu ülkeye bunu da yaşattı. Tabii daha önemli işleri var. Gece yarısı sanatçıların evine baskın yaptırmak, gazetecileri atasözü paylaştılar diye hapse attırmak, dil koparmak… Beceriksizler!" dedi.

Sanayiye yönelik doğal gaz ve elektrik kesintisi kararına, üreticiler ve iş dünyasının ardından bir tepki de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. CHP lideri, "Bu iktidar bu ülkeye bunu da yaşattı" diyerek, "Tabii daha önemli işleri var. Gece yarısı sanatçıların evine baskın yaptırmak, gazetecileri atasözü paylaştılar diye hapse attırmak, dil koparmak… Beceriksizler!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Sanayi tesislerine 3 gün boyunca enerji verilemeyecek. Bu iktidar bu ülkeye bunu da yaşattı. Tabii daha önemli işleri var. Gece yarısı sanatçıların evine baskın yaptırmak, gazetecileri atasözü paylaştılar diye hapse attırmak, dil koparmak… Beceriksizler!"

İlgili Haberler
YORUMLAR (6)
6 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN