Kılıçdaroğlu'ndan Tarkan ve Sertab Erener'li TikTok paylaşımı: Güzel günler görmeye çok az kaldı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, TikTok hesabından, 2002 Dünya Kupası üçüncülüğünde sahneye çıkan Tarkan ile 2003 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan Sertab Erener'in görüntülerinin yer aldığı bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlar şöyle bir baksak mı 14 Mayıs'tan sonra Türkiye, nasıl da güzel olacak..." ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok hesabından paylaştığı videoda, 2002 Dünya Kupası üçüncülüğünde sahneye çıkan Tarkan ile 2003 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan Sertab Erener'e yer vererek "Güzel günler görmeye çok az kaldı, her şey söz verdiğimiz gibi olacak!" notunu düştü.

Kılıçdaroğlu, videoda "Arkadaşlar şöyle bir baksak mı 14 Mayıs'tan sonra Türkiye, nasıl da güzel olacak..." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Güzel günler görmeye çok az kaldı, her şey söz verdiğimiz gibi olacak!"

@kemalkilicdaroglu Güzel günler görmeye çok az kaldı, her şey söz verdiğimiz gibi olacak! #seçim2023 #sanasöz #güzelgünler ♬ orijinal ses - Kemal Kılıçdaroğlu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN