Kimse inanmadı ama Canan Karatay açıklamıştı! Karaciğer ve bağırsaklar bayram edecek! Hem de kilolar bir bir gidiyor

Kimse inanmadı ama Canan Karatay açıklamıştı! Karaciğer ve bağırsaklar bayram edecek! Hem de kilolar bir bir gidiyor

Daha önceden yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çeken Canan Karatay limonlu su gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bilim insanları da limonlu su gerçeğini onayladı. Şimdi herkes bu yöntemin müptelası. İşte limonlu su faydaları…

Birçok kişinin evinde bulunan limon aslında birçok derde deva oluyor. Canan Karatay tarafından yapılan açıklamaları dikkate almayan birçok kişi bu kez pişman olacak. Daha önce yapmış olduğu bir açıklamada limonlu suyun faydasına değinen Canan Karatay'ı bu kez bilim insanları da onayladı. İşte limonlu su faydaları…

HEM LEZZETLİ HEM DE SAĞLIKLI

Hemen hemen herkesin severek tükettiği limon bu kez sağlığın anahtarı olacak. Prof. Dr. Canan Karatay limonlu suyun hem lezzetli hem de sağlıklı olduğunu açıkladı. Kilo vermek isteyenlerin de sıklıkla tercih edebileceği bu yöntem tam bir bağırsak dostudur.

limonlu-su.jpg

Limonlu suyun bağırsakları aktif olarak çalıştırdığını belirten Karatay, sindirimi rahatlattığının da altını çizdi. Düzenli tüketimde yağ yakımına yardımcı olan limonlu su diyet listelerinde de sıklıkla yer alıyor.

LİMONLU SUYUN FAYDALARI NELERDİR?

  • Karaciğeri toksinlerden temizler,
  • Bağışıklığı güçlendirir,
  • Metabolizma ve sindirim problemlerini giderir,
  • İçerisinde yer alan pektin lifi ile iştah kontrolünü sağlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN