Kırklareli'nden girecek Sinop'tan çıkacak! Meteoroloji Çarşamba günü için kar alarmı verdi: İşte kar yağacak bölgeler

Kırklareli'nden girecek Sinop'tan çıkacak! Meteoroloji Çarşamba günü için kar alarmı verdi: İşte kar yağacak bölgeler

Herkes Çarşamba gününe hazır olsun. Meteoroloji “Kar yağışı” diyerek herkesi tek tek uyardı. Kırklareli'nden başlayıp Sinop'a kadar devam edecek yağışlar için açıklamalar peş peşe geldi. İşte kar yağışının etkili olacağı o iller…

Meteoroloji ve meteoroloji uzmanları tarafından yapılan güncel hava durumu tahminleri dikkatle takip ediliyor. O şehirde yaşayanlar Çarşamba gününe kar yağışı ile uyanacak. Kırklareli'nden başlayıp Sinop'a kadar devam edecek kar yağışları için açıklama yapıldı. İşte kar yağışının etkili olacağı o iller…

ÇARŞAMBA GÜNÜ BEYAZ ÖRTÜ GELİYOR

Türkiye'de uzun zamandır beklenen kar yağışları için açıklama geldi. Meteoroloji Bey Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte kar yağışı müjdesi verildi. Çarşamba günü Kırklareli’nin kuzey ve doğusu ile birlikte Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kar yağışlarının etkili olacağı aktarıldı.

Image

Image

Kastamonu'nun kıyı kesimleri, Sinop çevrelerinde hafif yağmur beklentisi olduğu aktarılırken Bolu ve Kastamonu'nun yüksek kısımlarında kar yağışlarının etkili olabileceği vurgulandı. Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise yağışların yerel ve hafif seyredeceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN