Güneşe aldanmayın o gün resmen donacağız! Bunu kimse beklemiyordu: İstanbullular dikkat

Güneşe aldanmayın o gün resmen donacağız! Bunu kimse beklemiyordu: İstanbullular dikkat

Son dakika haberi... Şubat ayının son haftalarında etkili olan sıcak hava dalgası Mart ayı ile birlikte yerini soğuk hava dalgasına bırakmış durumda. Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden düşerken vatandaşlar 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar tekrardan yağacak mı?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Kış İstanbul'a geri geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. O gün sakın dışarı çıkmayın!

Mart ayı itibari ile soğuk hava dalgasının esir aldığı İstanbul'da bir türlü beklenen yağışlar gelmemişti. Hava sıcaklıkları 3-4 derece birden düşerken vatandaşlar 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusunu araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Kış İstanbul'a geri dönüyor! Göz gözü görmeyecek. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, kar yağışı için tarih verdi. İstanbul'a buza dönecek! O günlerde sakın dışarı çıkmayın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ordu, Tokat, Niğde, Kayseri, Sivas ve Edirne çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

hghgghgh-11.jpg

Yağışların ise Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. O günlerde trafiğe çıkacak olan sürücülerin dikkatli olması gerektiği belirtildi.

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır. Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı beklenmektedir.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

O TARİHTE SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN! BÜYÜK FIRTINA GELİYOR

Daha önce İstanbul'a ne zaman kar yağacağını doğru tahmin eden ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak İstanbulluları uyardı. Salı gününe dikkat çeken Ökten, büyük bir fırtınanın geldiğini ifade etti. Ökten paylaşımında şunları söyledi:

"İstanbul'da yarın yağış geçişleri var. Pazartesi ise daha etkili sağanak yağışlar bekleniyor. Salı günü Kış geliyor. Özellikle Çarşamba günü hava çok soğuk. Vücut sıcağa adapte olmaya çalışırken bu ani soğuklar hastalık riski yaratıyor."

b1.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

26 MART 2023 PAZAR GÜNÜ

h1.png

27 MART 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h2.png

28 MART 2023 SALI GÜNÜ

h3.png

29 MART 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4.png

30 MART 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN