Kışın tadını çıkarmak isteyen buraya akın ediyor! Kar üstünde 4 nala keyif: Burada yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz

Kışın tadını çıkarmak isteyen buraya akın ediyor! Kar üstünde 4 nala keyif: Burada yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz

Kışın tadını çıkarmak isteyen buraya akın ediyor. Doğal güzelliğiyle Kapadokya’yı aratmayan bu yerde kar üstünde 4 nala keyif yapabilirsiniz. İşte, gittiğinizde yeniden doğmuş gibi hissedeceğiniz o yer…

Halk TV'de yer alan habere göre; Erzurum’un Narman ilçesinde volkanik patlamalar ve rüzgar erozyonu sonucunda oluşan peribacaları görenleri hayran bırakıyor. Yaz aylarında yeşil sonbaharda ise sarı ve kırmızı renklere bürünen peri bacalarının namı Türkiye’yi aşıp dünyaya ulaşmış durumda. Ayrıca bölge kış aylarında karla kaplanınca da benzersiz bir manzaraya bürünüyor.

erzurum-peri-bacalari-3.jpg

12 AYRI KANYONA SAHİP

Erzurum merkeze 90 km uzaklıkta bulunan ve Amerika’nın ünlü Grand Kanyonuna benzeyen peri bacaları 12 ayrı kanyona sahip.

erzurum-peri-bacalari-1.jpg

Narman-Pasinler kara yolunun 7. Kilometresinde bulunan peribacaları, bölgeyi bir süredir etkisi altına alan yağışların ardından beyaza büründü. Her sene binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan peribacaları, yağan kar ile kırmızı ve beyazın muhteşem uyumunu gözler önüne serdi.

erzurum-peri-bacalari-4.jpg

Bölgenin önemli turizm potansiyeline sahip olan bu peribacalarına atları ile gelen bazı ziyaretçiler ise dikkat çekti. Ziyaretçiler sayesinde bölgenin görsel şöleni resmen şahlandı.

erzurum-peri-bacalari-2.jpg

Atları ile kar üzerinde 4 nala koşturan ziyaretçiler, eşsiz manzarada keyifli vakit geçirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN