Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti setinde duygu dolu anlar yaşandı. Üç sezondur dizinin en dikkat çeken karakterlerinden 'Pembe Ünal'a hayat veren usta oyuncu Sibel Taşçıoğlu'nun veda anları, tüm ekibi gözyaşlarına boğdu.
Sosyal medyaya yansıyan veda görüntülerinde, Sibel Taşçıoğlu'nun ekip arkadaşlarıyla vedalaştığı anlar yer aldı. Özellikle dizide Rüzgar karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı'nın yaptığı veda konuşması sırasında Taşçıoğlu'nun ve diğer oyuncuların oldukça duygulandığı görüldü.
"BULUNDUĞUN HER YERİ GÜZELLEŞTİRDİN"
Yiğit Kirazcı, konuşmasında Sibel Taşçıoğlu ile çalışmanın bir şans olduğunu belirterek şunları söyledi: "Sibel abla, eminim birçok kişi burada benimle aynı fikirdedir. Ama seninle tanışmak da 3 yıl çalışmak da eminim hepimiz için bir şans. Bulunduğun her yeri bu kadar güzel yaptığın için çok teşekkür ederim."
GÖZYAŞLARI VE ALKIŞLARLA UĞURLAMA
Kirazcı'nın bu içten sözleri üzerine gözyaşlarını tutamayan Sibel Taşçıoğlu, ekip arkadaşlarına sarılarak vedalaştı. Üzülen arkadaşlarına "Ay oğlum üzülmeyin valla içim kötü yani," diyerek teselli vermeye çalışan usta oyuncu, tüm ekip tarafından uzun süre alkışlandı.
Senaryo gereği hikayesi sona eren ve önümüzdeki bölümlerde diziye veda edecek olan Pembe karakterinin ayrılığı, sette büyük bir üzüntü yarattı. Taşçıoğlu'nun vedası, dizinin hem kamera arkasında hem de izleyiciler nezdinde ne kadar sevildiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Başarılı oyuncunun ayrılığı, Kızılcık Şerbeti hayranları tarafından da büyük bir kayıp olarak yorumlanıyor.
Terazi dolunayı 4 burcu derinden etkiliyor: Karar, veda ve güçlenme zamanı
İlaçsız kalp koruması: Uzmandan kalbinizi güçlendirecek bilimsel öneriler!
