Kocaeli'de taksi durağında rehine krizi! Özel harekat devreye girdi

Kocaeli'de taksi durağında rehine krizi! Özel harekat devreye girdi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir taksi durağına girerek elinde tabanca ve bıçak bulunduğu belirtilen şahıs özel harekat ekiplerince etkisiz hale getirildi.

Korkutanlay, saat 15.30 sıralarında Cedit Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde, Kocaeli Devlet Hastanesi yakınındaki bir taksi durağında meydana geldi. E.M. isimli şahsın elinde tabanca ve bıçakla durağa girdiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, özel harekat ve sağlık ekibi sevk edildi.

gbasliksiz-7.jpg

YOL YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, cadde araç ve yaya trafiğine çift yönlü olarak kapatıldı. Güvenlik gerekçesiyle çevrede bulunan iki lise ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne giriş ve çıkışlar da kontrollü şekilde sınırlandırıldı.

ÖZEL HAREKAT DEVREYE GİRDİ

Zaman zaman silahı başına dayadığı ve yangın tüpü sıktığı görülen şüpheliyle polis ekipleri yaklaşık iki saat boyunca müzakere yürüttü. Yapılan ikna çalışmaları sonucu özel harekat ekiplerinin müdahalesiyle şahıs etkisiz hale getirildi.

Kendini yaraladığı belirlenen E.M.’ye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN