Kokarca böceği paniği! O iller tehlikede... Sınırda çoğaldı ülkede tedbir için alarma geçildi!

Kokarca böceği paniği! O iller tehlikede... Sınırda çoğaldı ülkede tedbir için alarma geçildi!

Ülkede son dönemlerde artış gösteren kokarca böceği ile ilgili insanların endişeleri devam ediyor. Peki kokarca böceği hangi şehirde var? Tüm detaylar haberimizde.

Sosyal medya gündeminde de çok sık konuşulan kokarca böceğinin artışıyla ilgili insanlar merak ettiklerini araştırmaya devam ediyor. Peki kokarca böceği en çok hangi şehirlerde var? Kokarca böceğinin zararları nedir? Kokarca böceği artışı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KOKARCA BÖCEĞİ PANİĞİ

Ülkede geçmiş zamanlarda çok sık görülmeyen ancak son dönemlerde artış gösteren kokarca böceği en çok Artvin, Yalova, Rize, Trabzon, Samsun ve Giresun şehirlerinde sorunlara yol açarken tarım arazilerine büyük zararlar veriyor. Edinilen bilgilere göre Gürcistan'ın Düzenli, Maral, Efeler, Uğur ve Kayalar köylerinde çok fazla artış gösteren kokarca böceği ülkemizin içinde de büyük artış göstermeye başladı. 

Kokarca Böceği Paniği Yaşanıyor

Kokarca böceği Gürcistan sınırından ülkeye girdiği için özellikle Karadeniz şehirlerinde daha sık rastlanıyor ve bölge halkı tarım arazilerinin büyük zarar görmesinden endişe duyuyor. Aynı zamanda kokarca böceğinin insana bir zarar vermediği ancak bazı dönemlerde bazı bölge insanının kornea iltihaplanmasına sebep olduğu öğrenildi. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN