Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi’nde zehirlenme şüphesi

Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi’nde zehirlenme şüphesi

Konya’nın Karatay ilçesindeki, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi’nde öğrenciler zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Yediği yemekten zehirlenen öğrenci sayısı önce 30 olarak açıklanmıştı sayı daha sonra 63'e yükseldi.

Konya’nın Karatay ilçesi Akabe mahallesinde bulunan KTO Karatay üniversitesinde öğrencilerin, öğle yemeğinde yedikleri ciğer yemeği nedeniyle zehirlendikleri iddia edildi. Öğrencilerde mide bulantısı ve baş dönmesi şikâyetleri olduğu belirtildi.

universitede-yemek-yiyen-30-kisi-zehirlenme-suphesiyle-hastanelik-oldu-7889-dhaphoto4.jpg

Üniversiteden yapılan açıklamada, "Bugün öğle saatlerinde üniversitemiz yemekhanesinde çıkan bir yemekten dolayı bazı kişilerin etkilendiği görülmüş ve hızla tıbbi müdahalede bulunulmuştur. Bugün üniversitemiz yemekhanesinde tükettiği yemekten dolayı bir rahatsızlık hisseden sevgili öğrencilerimizin ve değerli eğitimcilerimizin hızla bizimle iletişime geçmesi önem arz etmektedir" denildi.

fad495d6-b282-4254-a7ee-0d7dae563491-w.jpg

HASTANEYE KALDIRILANLARIN SAYISI 63'E YÜKSELDİ

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi'nde öğle yemeği yedikten sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleri üzerine zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanların sayısı 63'e yükseldi. Tedaviye alınanların sağlık durumunun iyi olduğu, hastaneye kaldırılanların sayısının artabileceği öğrenildi.

universitede-yemek-yiyen-30-kisi-zehirlenme-suphesiyle-hastanelik-oldu-7889-dhaphoto1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN