Köpeğe çarpmamak için ani manevra 3 can aldı: 1 kişi de ağır yaralı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Hasan Özkaya (22), yolda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yaptığı ani manevra ile kaldırımı aşarak yan yolda ilerleyen hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada sürücü ile 2 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ağır yaralandı.

Feci kaza Balıkesir'de Çanakkale-İzmir kara yolunun Hürriyet Mahallesi'nde dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi.

9304954.jpg

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN ANİ MANEVRA YAPTI

İddiaya göre; 10 F 0501 plakalı otomobili kullanan Hasan Özkaya (22) yolda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani mavera yaptı. Manevranın etkisiyle otomobil kaldırımı aşarak yan yolda seyir halinde olan V.B. idaresindeki 10 AEK 163 plakalı hafriyat kamyonu ile çarpıştı.

9304953.jpg

Ön kısmı kamyonun altın giren otomobil hurdaya döndü.

9303542.jpg

3 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ AĞIR YARALI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları kontrollerde sürücü Özkaya ile Ali Yıldız (20) ve Nazife Nehir Akyay'ın (22) hayatını kaybettiğini belirledi.

hasan-ozkaya-ali-yildiz.jpg
Hayatını kaybeden Hasan Özkaya (solda) ile Ali Yıldız (sağda)

Kazada ağır yaralanan Fatma Sıla Ecerel (18) ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ecerel'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

9304956.jpg

Çevredeki vatandaşlar köpeğin yara almadığını belirtti.

'UÇARAK ALT YOLA DÜŞTÜ'

Görgü şahidi Osman Padem, "İş yerimde otururken bir anda fren sesi duydum. Araç direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, iş yerimin önünden geçti. Sonra da uçarak alt yola düştü. Karşı yönden gelen kamyonun altına girdi." diye konuştu.

9304955.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN