Köpeğine saldıran dev domuzu avladı! Boyunu gören dehşete düşüyor: Tam 7 yıl izini sürmüş

Köpeğine saldıran dev domuzu avladı! Boyunu gören dehşete düşüyor: Tam 7 yıl izini sürmüş

Yıllar önce hem bahçesine hem de köpeğine zarar veren domuzu adım adım takip etti ve avladı! Domuzun devasa büyüklüğü görenleri şaşkın düşürürken, dev domuzu avlayan genç adamın söyledikleri ayrı bir şok etkisi yarattı…

Antalya'nın elmalı ilçesinde meydana gelen bu olayda, Enes Altıntaş isimli vatandaş bahçesine ve köpeğine zarar veren dev büyüklükte domuzlara ateş açtığını ve aralarından bir tanesini vurduğunu, diğerlerinin ise saldırısına uğradığını anlattı. Vurduğu domuzun 397 kilo ağırlığında olduğunu ifade eden genç vatandaş olay anını tek tek anlattı.

400 KİLO AĞIRLIĞINDA DOMUZU VURDU

Antalya’nın Elmalı ilçesinde yaşayan ve hayatını çiftçilikle idame ettiren Enes Altıntaş, yaşadığı bölgenin Kızılbel mevkiinde akşam saatlerinde köpeğiniz saldıran domuzları görür görmez ruhsatlı av tüfeğini alarak sokağa fırladı. Domuzların gittiği yöne doğru geçen genç vatandaş, domuzlara doğru birkaç el ateş etti. Domuzlardan birini öldüren Altıntaş, diğer domuzların ise saldırısına uğradı.

yeni-proje-14-001.jpg

Ağaca çıkarak saldıran domuzlardan kurtulmayı başaran vatandaş, sürü dağıldıktan sonra evine döndü. Sabah saatlerinde bölgede gezinti yapan Altıntaş, dev bir domuzun ölü bedeniyle karşı karşıya kaldı. Hem bahçesine hem de köpeğine zarar veren domuzlardan birine etkisiz hale getiren Altıntaş, hayvanın ağırlığının 397 kilo olduğunu söyledi.

yeni-proje-13-001.jpg

KÖPEĞİNE VE BAHÇESİNE SALDIRMIŞ

Enes Altıntaş, "Evimin önündeki kayısı bahçesine 397 kilogramlık 25 santim uzunluğunda azıları olan yaklaşık 20 yaşlarında olduğu tahmin edilen domuz köpeğime saldırmış. Kangal cinsi köpeğimin havlama sesiyle dışarı çıktım. 2 tane 20 yaşlarındaki azılı domuzun köpeğime saldırdığını fark edince hemen ruhsatlı tüfek tesisatımla birlikte evimin arka tarafından üstlerine dolaştım. 6 el ateş ettim yaralandı, bir tanesi öldü, diğeri yarayı alınca üzerime koşmaya başladı. Mermim bitti, eve doğru kaçmaya başladım. Peşimi bırakmayınca ağaca çıktım. Yaklaşık 7-8 senedir bu iki domuzun peşindeydim. 150 adet kayısı fidanımı kopartıp yediler, bahçeme çok zarar vermişlerdi. Her gece 3-4 saat bekliyorduk, vuramadık ama en son köpeğime saldırınca vurmak nasip oldu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN