Körfez turunda ikinci durak Katar: Erdoğan Al Sani'ye TOGG hediye etti

Körfez turunda ikinci durak Katar: Erdoğan Al Sani'ye TOGG hediye etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'ye Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un "Gemlik mavisi" rengini hediye etti. Erdoğan, Al Sani ile baş başa görüşeceği binaya, Al Sani'nin kullandığı Togg ile geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleşen Körfez ülkeleri turunun ikinci durağında resmi temaslarda bulunmak üzere Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile Lusail Sarayı'nda bir araya geldi. İki lider görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesini ve işbirliğinin artırılmasını ele aldı.

Ancak görüşmelerden önce Erdoğan, Al Sani'ye "Gemlik mavisi" renkteki Togg'u hediye etti, iki lider Lusail Sarayı'nın avlusunda bir süre Togg'u inceledi.

7389476.jpg

Erdoğan, baş başa görüşmenin yapıldığı binaya, Al Sani'nin kullandığı Togg ile geçti.

7389506.jpg

Katar Emiri Al Sani, görüşme esnasında, Erdoğan'a, Katar'da gerçekleştirilen FIFA 2022 Dünya Kupası finalinde oynanan ve Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin imzaladığı topu gösterdi.

7389509.jpg

Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretinde de Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a Pamukkale beyazı renkteki Togg'u hediye etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN