Korku dolu dakikalar: Gemlik'teki deprem anı kamerada

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem anı kameralara yansıdı. Ortaya çıkan yeni görüntülerde, vatandaşların korku içinde kaçtığı anlar yer aldı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün saat 15.14'te meydana gelen yerin 10.86 kilometre derinliğindeki 4.1 büyüklüğündeki deprem çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

Vatandaşlarda korku ve paniğe neden olan depreme ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kısa süren sarsıntı marketteki rafları devirdi, bir evde kayıtta olan kamera adeta yerinden sökülecek duruma geldi, bazı vatandaşlar ise depreme spor salonunda spor yaparken yakalandı.

Depremi hisseden vatandaşların korku içinde kaçtığı anlar kameralara yansırken deprem nedeniyle yaralanan olmadığı öğrenildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir