KPSS 50 puan şartını sağlayanlara o üniversitede iş kapısı açıldı! Lise ve ön lisans mezunu personel alımı yapacak!

KPSS 50 puan şartını sağlayanlara o üniversitede iş kapısı açıldı! Lise ve ön lisans mezunu personel alımı yapacak!

Üniversiteler bünyesinde yapılan personel alımları hakkında yeni bir açıklama yapıldı. KPSS'den 50 puan alanlara üniversite işbaşı yapacak. 20 sözleşmeli personel alımı için düğmeye basıldı. İşte personel başvuru detayları…

Haziran ayı ile birlikte birçok farklı üniversite güncel ilanlarını yayınlamaya başladı. Yapılan son açıklama kapsamında Kocaeli Üniversitesi 20 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Üniversite bünyesinde yapılacak alımlar için 2 farklı departman belirlenirken 20 kişilik kontenjan açıldığı belirtildi. Adayların başvuru şartlarını sağlaması durumunda başvuru yapabileceği belirtilirken KPSS şartı istendiği de aktarıldı. Adayların 2022 yılında yapılan KPSS sınavından en az 50 puan alması gerekiyor. Başvuru şartları ve tarihleri hakkında araştırmalar devam ederken detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte personel başvuru detayları…

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM DETAYLARI PAYLAŞILDI

Kocaeli Üniversitesi kurum bünyesinde bulunan eleman eksikliğini tamamlamak için 20 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Kocaeli Üniversitesi personel alım ilanını yayınlarken alımların 2 farklı kadro üzerinden yapılacağını belirtti. Yapılan açıklama doğrultusunda tüm şartları sağlayan adayları üniversite bünyesinde çalışabileceği ifade edildi. Bu kapsamda alaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

kocaeli-universitesi.jpg

  • 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen şartları sağlaması,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Başvuracağı departmandaki görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunun bulunmaması,
  • 18 yaşından büyük olması,
  • Sabıka kaydını temiz olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar Kocaeli Üniversitesi kapsamında yapılan personel alımlarına başvuruda bulunabilecek. Bu kapsamda alım yapılacak kadro ve kontenjan bilgileri şu şekildedir:

  • Ön Lisans mezunu 15 Sağlık Teknikeri,
  • Lise Mezunu 5 Destek Personeli alımı yapılacak.

personel-is.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Kocaeli Üniversitesi bünyesinde yapılacak personel alımları için ilan Resmi Gazete’de yayınlandı. Yapılan açıklama doğrultusunda 7 Haziran 2023 tarihinde başlayan başvuruların 21 Haziran 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Adayların 15 günlük süreç içerisinde başvuru yapması gerektiği belirtilirken başvuruların yalnızca https://basvuru4b.kocaeli.edu.tr adresi üzerinden yapılacağı aktarıldı. Adayların belirtilen tüm şartları sağlaması gerektiğinin altı çizilirken detaylı bilgi için kurumun resmi sayfasına göz atabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN