KPSS puanı olan bu iş ilanına baksın! TPAO personel alımı yapacak: 60 puan yeterli!

KPSS puanı olan bu iş ilanına baksın! TPAO personel alımı yapacak: 60 puan yeterli!

İŞKUR, haftaya yeni bir kamu iş ilanları serisi ile başladı. Planlanan işçi ve personel alımı belediyeler ve TPAO bünyesinde gerçekleştirilecek. Alım yapılacak alanlar ve kontenjan bilgisi gibi ayrıntılar yazımızda mevcut. İşte ayrıntılar…

İŞKUR, yeni bir ilan grubu yayınladı. Kamu personeli alımına öncülük edecek. İŞKUR, çeşitli kurumlar adına personel alımı için ilan yayımladı. Bu ilanlar aracılığıyla birçok kişi geçim kaynağına kavuşacak. 15-22 Mayıs 2023 İŞKUR ilanları yazının devamında!

İŞKUR’UN HAFTALIK İLANI BASINA SUNULDU

İŞKUR’un 15 Mayıs ve 22 Mayıs haftasında çeşitli kamu iş ilanları basına sunuldu. Bu ilanlardan bir tanesi Lavanta Oteli olurken, Diğerleri arasında Delice Belediye Başkanlığı, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ve ek olarak Karakaya Belediye Başkanlığı yer alıyor. Dört farklı kurum için personel alımı yapılacak. Her iş ilanı kendi benzersiz numarasına sahip. Lavanta Oteli için 1 adet mutfak yardımcısı alınacak.

Delice Belediye Başkanlığı için 1 motor tamircisi, 1 bahçe bakıcısı, 1 doğal gaz ısıtıcı operatörü ve nihayetinde 1 süs bitkileri fidan yetiştiricisi ilanları mevcut. Karakaya Belediye Başkanlığı için 2 adet iş makineleri yağcısı personel alımı yapılacak. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı için planlanan alımlar 1 diğer teknisyen ve teknikerler ile 1 lojistik meslek elemanı olacak.

HAFTALIK İLANLARDA ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

İŞKUR’un bu haftalık ilanlarında, personellerin 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşını geçmemiş olması beklenir. Belediyeler için başvurular, KPSS olmadan personel alımı yapılacak ancak KPSS ile personel alımı yapılacak ilanlar da mevcut. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı için alınacak olan kişilerde 2022 yılında alınmış KPSSP93 puanı talep edilmektedir.

Bu puan için minimum 60 limiti aranmaktadır. Kişilerin ön lisans düzeyinde eğitim görmüş olmaları yeterli. Aynı zamanda, ilana başvuran adayların T.C. vatandaşı olmaları ve kamu haklarından yoksun biri olmamaları da şarttır. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış ya da askerlikle ilişiği olmamaları gerekmektedir. Kişilerin suç hükümlülüğü olmaması beklenirken, güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması gerekmektedir. Buna ek olarak, sağlıkla ilgili herhangi bir engel durumunun olmaması da gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN