KPSS puanı olanlar müjde! Ankara, İzmir, İstanbul, Adana… Aile Bakanlığından mülakatsız personel alımı!

KPSS puanı olanlar müjde! Ankara, İzmir, İstanbul, Adana… Aile Bakanlığından mülakatsız personel alımı!

KPSS puanı bulma milyonlarca kişiye müjde verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı mülakat personel alımları için düğmeye bastı. Ankara, İstanbul, İzmir Adana, Antalya ve birçok şehirde alım yapılacak kadro ve kontenjan bilgileri açıklandı. Başvurular için son gün. İşte bakanlık personel alımı detayları…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde mülakatsız 471 temizlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular için son günün 11 Mart olduğunu belirtirken Ankara, İstanbul başta olmak üzere pek çok farklı şehirde alım gerçekleştirilecek. İşte bakanlık personel alımı detayları…

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPILACAK

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek personel alımlarının 657 sayılı kanun tarafından belirlenen şartlar doğrultusunda yapılacağı belirtildi. Başvurular kapsamında istenilen bölümden mezuniyet şartı aranırken emekli aylığı bulunmaması ve belirli esaslar çerçevesinde hizmet sözleşmesine sadık kalması gerektiği belirtildi. Kadroya göre istenilen şartlar değişiklik gösterilirken yayınlanan duyuruda Türkiye genelinde 471 kişilik temizlik görevlisi alımı yapılacağı aktarıldı. Alımları sosyal hizmet merkezleri ve huzurevlerinde yapılacağı belirtildi. 657 sayılı kanun tarafından belirlenen şartları sağlayan adayların istenilen pozisyon için başvuruda bulunabileceği vurgulandı.

aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-1.jpg

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO VE KONTENJAN BİLGİSİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı il bazında personel alımları için düğmeye bastı. Yapılan açıklama kapsamında belirlenen kadro ve kontenjan bilgileri şu şekildedir:

  • İstanbul Eyüp Sosyal Hizmet Merkezi'nde 1 kontenjan,
  • İzmir Karşıyaka Sosyal Hizmet Merkezi'nde 1 kontenjan,
  • Ankara Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 4 kontenjan,
  • Antalya Alanya Sosyal Hizmet Merkezi'nde 1 kontenjan,
  • Adana Seyhan Sosyal Hizmet Merkezi'nde 1 kontenjan bulunmaktadır.

temizlik-gorevlisi-alimlari.jpg

Aile Bakanlığı özel kontenjan ve kadro bilgileri şu şekildedir:

  • İstanbul 1. Kadın Konukevi'nde 1 kontenjan,
  • Ankara Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 1 kontenjan,
  • İzmir Şehit ATGM. Adem Dertsiz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 2 kontenjan mevcuttur.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda temizlik görevlisi kadrosu için belirlenen son başvuru tarihi 11 Mart 2024 olarak belirtildi. İlan kapsamında gerekli şartları sağlayan adaylar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN