KPSS’den 60, 65, 70 puan alanlara müjde! Devlet Hastanesine farklı kadrolarda alım yapılacak! Başvurular başladı

KPSS’den 60, 65, 70 puan alanlara müjde! Devlet Hastanesine farklı kadrolarda alım yapılacak! Başvurular başladı

Hastanede çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni açıklama geldi. KPSS şartını sağlayan kadın ve erkek personel alımı yapılacağı belirtilirken başvuru detayları da açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

Devlet hastaneleri kapsamında yapılacak personel alımları için araştırmalar devam ediyor. KPSS puan şartını taşıyan kadın ve erkek personel alımları için araştırmalar devam ederken başvuru şartları da tek tek açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

DEVLET HASTANESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Yapılan son açıklama doğrultusunda Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi'ne farklı pozisyonlarda kadın ve erkek personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruda bulunmak isteyen adayların gerekli şartları sağlaması gerektiği belirtilirken KPSS B grubu üzerinden değerlendirme yapılacağı aktarıldı. Kırıkkale Üniversite Hastanesi kapsamında yapılacak personel alımları için belirlenen kadro ve kontenjan sayıları şu şekildedir:

kirikkale-universite-hastanesi.jpg

  • 39 Hemşire,
  • 3 Eczacı,
  • 2 Fizyoterapist,
  • 2 Psikolog,
  • 3 Ebe,
  • 1 Laborant,
  • 5 Diğer Sağlık Personeli,
  • 1 Temizlik Hizmetleri Personeli,
  • 4 Koruma Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam da 60 kişilik kontenjan belirlendi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Devlet Hastanesi kadrosunda çalışmak isteyen adayların başvuru şartlarını sağlaması gerekiyor. Kırıkkale Üniversite Hastanesi kapsamında yapılacak başvurular için adaylardan istenen şartlar değişiklik gösteriyor. Yapılacak alımlar için başvuru şartlarını https://pdbilan.kku.edu.tr/ adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.

saglik-calisani.jpg

KPSS ŞARTI İSTENİYOR

Üniversite Hastanesi'nde yapılacak alımlar için başvurular 5 Haziran 2023 tarihinde başladı. 81 ilden başvuru yapılabileceği belirtilirken son başvuru tarihinin 19 Haziran 2023 olduğu belirtildi.


Yapılacak alımlar kapsamında adayların 2022 yılında yapılan KPSS sınavında belirlenen puanı almış olması gerekmektedir. Bu kapsamda bazı kadrolar için taban puan atmış olurken bazı kadrolarda ise 70 puan şartı isteniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN