KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı başladı! 15.257 kişi iş başı yapacak! Şoför, güvenlik…

KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı başladı! 15.257 kişi iş başı yapacak! Şoför, güvenlik…

İş sahibi olmak için araştırmalarına devam eden vatandaşlar Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. Hem KPSS’li hem de KPSS'siz 15.257 kişi iş sahibi olacak. İşte güncel iş ilanları…

Türkiye'nin en büyük problemlerinden biri işsizlik olurken her geçen gün işsiz sayısı da artmaktadır. Güncel iş ilanlarını arayan vatandaşların ilk adresi İŞKUR olurken güncel ilanlarda yayınlanmaya devam ediyor. Hem özel sektörde hem de devlet kurumunda çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni ilanlar yayınlanıyor. İŞKUR tarafından yapılan açıklama kapsamında toplam 15.257 personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte güncel iş ilanları…

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

İŞKUR tarafından yayınlanan güncel ilanlar kapsamında KPSS şartsız personel alımı yapılacağı belirtildi. Kurum bünyesinde toplam 15.257 personel alımı yapılacağı belirtilirken hangi kadrolarda alım yapılacağını merak ediliyor. Adayların başvuru yapabileceği kadrolar şu şekildedir:

  • Şoför,
  • Güvenlik görevlisi,
  • Temizlik görevlisi ve
  • Büro görevlisi

Yayınlanan ilanlar kapsamında kurum bünyesindeki eleman eksikliğine azaltmak amacıyla istihdam sağlanacağı belirtildi.

alim-personel.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR tarafından alımı gerçekleştirilecek personel başvuruları için detaylar paylaşıldı. Başvuruda bulunmak isteyen adayların İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabileceği belirtirdi. Kurum tarafından istenilen bilgilerin doldurulması ile birlikte başvuru işlemlerinin tamamlanacağı aktarıldı.

İŞKUR üzerinden yapılan işlemler dikkat çekerken kurum yalnızca iş bulmakla kalmayıp öğrencileri de staj imkanı sağlamaktadır. İş arayan vatandaşların yanı sıra kendisine staj yeri arayan öğrenciler de İŞKUR üzerinden başvuru yapabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN