Kremlin'den müzakere açıklaması: Bir şey söylemek için erken ancak olumlu ilerliyor

Kremlin'den müzakere açıklaması: Bir şey söylemek için erken ancak olumlu ilerliyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 20 gündür sürerken Kremlin'den müzakerelere ilişkin açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Bir şey söylemek için erken ama görüşme olumlu ilerliyor" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 20 gündür devam ediyor. Bu sabah saatlerinde başkent Kiev başta olmak üzere birçok şehir füzelerle hedef alındı. Taraflar arasında süren görüşmelere ilişkin Kremlin Sözcüsü Peskov, "Müzakere görüşmelerinin nereye varacağını konuşmak için erken" derken olası bir barış anlaşması için heyetler arası görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Peskov sürecin şu an için olumlu ilerlediğini ifade etti.

Peskov, "Batı’nın Donetsk’te Ukrayna ordusunun yaptığı ölümcül saldırıları görmezden gelmesi bizi hayal kırıklığına uğrattı" derken dünyanın konuştuğu Rus televizyonunda haber yayını sırasında yapılan protestoyu “holiganlık” olarak değerlendirdi.

Peskov, “Batı’nın Donetsk’te Ukrayna ordusunun yaptığı ölümcül saldırıları görmezden gelmesi bizi hayal kırıklığına uğrattı” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN