Küçük çocuk oyun oynarken bir anda ortadan kayboldu: Foseptik çukurunda 5 saat...

Küçük çocuk oyun oynarken bir anda ortadan kayboldu: Foseptik çukurunda 5 saat...

Aydın'da arkadaşlarıyla oyun oynarken bir anda ortadan kaybolan 5 yaşındaki Aras, kullanılmayan foseptik çukurunda bulundu. Jandarma ekipleri 7 metre derinliğindeki çukura inerek küçük çocuğu kurtardı. Yaklaşık 5 saat boyunca foseptik çukurunda mahsur kalan küçük Aras, çok korktuğu ve üşüdüğü için çıkarıldığında konuşmakta zorluk çekti.

Korkunç olay dün gece Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı kırsal Sarıçam Mahallesinde meydana geldi. Köyde ikamet eden Ayşin ve Yasin Doğan çiftinin 5 yaşındaki çocuğu Aras, arkadaşlarıyla oyun oynarken bir anda ortadan kayboldu.

FOSEPTİK ÇUKURUNDA BULUNDU

Aras'ın kaybolduğunu fark eden köy sakinleri çevredeki aramalarından sonuç alamadı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptığı alan taramasında 5 yaşındaki çocuğun kullanılmayan bir foseptik çukurunun açık kalmış bölümünden içine düştüğünü saptadı.

1-002.jpg

Bu esnada durum, AFAD ve itfaiye ekiplerine de bildirildi. Jandarma ekipleri zaman kaybetmemek için küçük çocuğu kurtarma çalışmalarına başladı. Ekipler, 7 metre derinliğindeki foseptik çukuruna tahta merdivenle inerek Aras'ı oradan çıkarmayı başardı.

3-001.jpg

5 SAAT MAHSUR KALDI

Yaklaşık 5 saat foseptik çukurunda mahsur kalan ve aşırı korkup üşüdüğü için konuşmakta güçlük çeken küçük çocuk, tedbir amaçlı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Aras, burada yapılan tetkiklerin ardından sağlık durumunda herhangi bir olumsuz durum görülmeyince taburcu edildi.

2-001.jpg

Yaklaşık 5 saat boyunca Aras'ı bulmak için seferber olan köylüler ve ailesi küçük çocuğu bulup çıkaran jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN