Küçükçekmece'deki silahlı saldırıyla ilgili yeni gelişme

Küçükçekmece'deki silahlı saldırıyla ilgili yeni gelişme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin konuştu. Saldırganlardan birinin yakalandığını belirten Erdoğan, "Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine asla izin vermeyiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın dün seçim çalışması sırasında gerçekleşen ve 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında olaya karışan şüphelilerin yakalanması için ekiplerin çalışması sürüyor.

Olay yerindeki çalışmalarda, 14 adet 7.62 milimetre çapında uzun namlulu silah mermisi kovanı ve 3 adet 9 milimetre çapında kovan bulunurken, 5 araç ve 1 ikametgaha kurşun isabet ettiği tespit edildi.

1 SALDIRGAN YAKALANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Tekirdağ'da yaptığı açıklamada saldırganlardan birinin yakalandığını bildirdi.

"Dün Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine asla izin vermeyiz. Saldırıda yaralanan kardeşimize şifalar diliyorum. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. İstanbul Emniyetimiz ve İstanbul Başsavcılığımız, gerekli tahkikatı titizlikle yürütmektedir. Saldırıda 1 kişi yakalandı inşallah diğerlerini de yakalayacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN