Küflenen kokan peynire yüzde yüz çözüm! Peynir kutusuna 1 tane koyun yaz kış bozulmuyor

Küflenen kokan peynire yüzde yüz çözüm! Peynir kutusuna 1 tane koyun yaz kış bozulmuyor

Peyniriniz aldıktan kısa bir süre sonra küfleniyor mu? Vereceğimiz bu yöntem sayesinde peynir ne kokacak ne küflenecek. Peynir kutusuna 1 adet bundan koyun gerisine asla karışmayın

Türk kahvaltılarının vazgeçilmez besini olan peynir için çok ilginç bir bilgi vereceğiz. Eğer peynir küfleniyor ya da kokuyorsa bu formülü mutlaka deneyin.

Buzdolabına koymanıza rağmen peynir kısa bir süre sonra küfleniyor. Kötü bir koku yayan peynirleriniz için yöntem çok basit. Peynir kutusuna 1 tane ekleyin asla kokmayacak. Sırrını paylaşıyoruz…

img-2913.jpeg

Küflenen peynirler için uzmanlar serin ve hava alan ortamları öneriyor. Bunun yanı sıra peynir kutusunun kapağının açık bırakılması da bozulmasına neden olmakta.

Özellikle yaz aylarında bozulan peynirler içinse yöntem basit. 1 adet küp şeker yeterli. Peynir kabına 1 tane küp şeker koyun ne bozulacak ne de kokacak. Tazeliğini de uzun süre koruyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN