Kuru soğanda görülmemiş indirim! Kilosu sadece 5 TL... Acele edin

Kuru soğanda görülmemiş indirim! Kilosu sadece 5 TL... Acele edin

Artan fiyat artışları sonrası vatandaşlar indirim kovalamaya başladı! Kuru soğanda dev indirim yapıldı! Kilosu 5 TL'den satılıyor! Acele edin, son gün bugün...

Son dönemde artan fiyat artışları, vatandaşları daha uygun alışveriş fırsatları aramaya yönlendirdi. Gıda ürünleri arasında önemli bir yere sahip olan kuru soğan da bu indirimlerden nasibini aldı. İşte kilosu 5 TL'ye kadar düşen kuru soğanın kampanya ayrıntıları...

MUTFAKLARIN VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNÜ

sogan-ithalati-1200x675.jpg

Kuru soğan, birçok yemeğin vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Hem sağlık hem de lezzet açısından önemli bir yere sahip olan soğan, yemeklere kattığı lezzetin yanı sıra antibiyotik özelliği sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye de yardımcı olur.

KİLOSU 5 LİRADAN SATILIYOR

sogan-irki.webp

Fiyatları zaman içinde artan kuru soğanda, Tarım Kredi Market müşterilerini sevindirecek bir indirim yapıldı. Tarım Kredi Market, kuru soğanın kilogram fiyatını 5 TL'ye kadar düşürdü. Bu indirim haberi üzerine vatandaşlar, Tarım Kredi Market şubelerine akın etmeye başladılar.

SON GÜN: BUGÜN

Kuru soğanın kilogram fiyatını 5 TL'den satışa sunan Tarım Kredi Market, bu indirim kampanyasının son tarihini 25 Eylül olarak belirledi. 25 Eylül tarihine kadar kuru soğanı uygun fiyatla temin edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN