Kuzu balığı avına çıkan amatör balıkçı şaşkına döndü! Oltasına köpek balığı takıldı: Tam 25 kiloluk

Kuzu balığı avına çıkan amatör balıkçı şaşkına döndü! Oltasına köpek balığı takıldı: Tam 25 kiloluk

Hobi olarak balıkçılık yapan amatör balıkçı son avında hiç beklemediği bir olay yaşadı. Oltasına takılan köpek balığıyla denizin ortasında göz göze geldi! O anları hemen cep telefonu kamerasıyla kaydetti...

Antalya'nın denizlerinde gerçekleşen şaşırtıcı bir olay, amatör balıkçı Ali Varol'un oltasına 25 kiloluk bir köpek balığının takılmasıyla başladı. Almanca öğretmeni olan Varol, boş zamanlarında balıkçılık yaparak keyifli vakit geçiriyor. Ancak bu seferki balık avı, onun için sıra dışı bir deneyim oldu.

25 KİLOLUK KÖPEK BALIĞI OLTAYA GELDİ

Kuzu balığı diye çekti köpek balığı çıktı

Boğaz Mevkii Mendirek bölgesinden denize açılan Varol, oltasını attıktan kısa bir süre sonra devasa bir balıkla karşılaştı. Başlangıçta kuzu balığı avlamak için gittiği denizde, 25 kiloluk köpek balığının oltasına takılmasıyla şaşkınlık yaşadı.

Ancak asıl şaşkınlık, balığın sudan çıkmasıyla başladı. Balığın kuzu yerine köpek balığı olduğunu fark eden Varol, büyük bir heyecan yaşadı. Bu nadir deneyimini cep telefonu kamerasıyla kaydeden Varol, balığı çekmeye çalışırken misinayı kopararak köpek balığını serbest bıraktı.

Ali Varol, yaşadığı bu deneyimi “Balık tutmak en büyük hobim. 2 gün önce kuzu avına çıktım. Oltaya büyük bir şey takıldı. Büyük bir kuzu olduğunu düşündüm. Uzun süren mücadelenin ardından balık suda görünmeye başladı. Kuzu balığı değil köpek balığı olduğunu gördüm. Tekneye alıp, youtube kanalımda takipçilerimin görmesi için çekim yapmayı ve denize geri bırakmayı düşünürken bir anda misinayı koparım gözden kayboldu. Çok büyük bir balık olduğu için tekneye almayı başaramadım. Mendirek bölgesinden 22-23 metre derinlikte yaklaşık 200-300 metre açıkta yakaladım. Kıyıda geceleri küçük köpek balığı yavrularına rastlıyordum. Yakaladıktan sonra denize bırakıyordum. Bu kadar büyüğüne ilk kez rastladım. Benim için de ayrı bir tecrübe oldu” sözleriyle dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN