Lütfü Savaş YSK toplantısı için Ankara'da

Lütfü Savaş YSK toplantısı için Ankara'da

CHP'nin Hatay seçimlerine yönelik itirazının ele alınacağı YSK toplantısı için Lütfü Savaş, Ankara'ya geldi. Açıklamada bulunan Savaş, "Elimizde seçimi etkileyecek çok önemli deliller var. İnanıyoruz ki haklı olan yarın kazanacak. Hatay kazanacak, biz kazanacağız" dedi.

Hatay'da CHP'nin seçim sonuçlarına yönelik itirazları devam ediyor. Hatay İl Seçim Kurulu, mazbatayı AK Partili Mehmet Öntürk'e verirken, CHP ise itirazının reddedilmesinin ardından YSK'ye başvurdu.

CHP'DEN YSK'YA ZİYARET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti yöneticileriyle birlikte YSK Başkanı Ahmet Yener ile görüşmek üzere bugün YSK'ye gitti. CHP yöneticileri ve destekçileri YSK önünde açıklama yaparak duruşlarını belirttiler.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, yarın YSK önünde CHP adayı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile belediye başkanlarının katılımıyla tekrar bir araya geleceklerini belirtti.

'İTİRAZLARIMIZI KABUL ETMESİNİ BEKLİYORUZ'

Savaş da bu nedenle Ankara'ya geldiğini belirterek, "Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Haklı olduğumuzu ve YSK'nın itirazlarımızı kabul etmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Savaş, yaptığı video yayınında da şunları söyledi: "Ankara'dayız ve YSK süreci başladı. Elimizde seçimi etkileyecek çok önemli deliller var. Haklı olanın yarın kazanacağına inanıyoruz. Hatay kazanacak, biz kazanacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN