Malatyalı depremzedeler 'yetkililer yok' diyerek seslendi: Bu insanlar donarak ölecek

Malatyalı depremzedeler 'yetkililer yok' diyerek seslendi: Bu insanlar donarak ölecek

Kahramanmaraş'taki 7.7 şiddetindeki depremin vurduğu Malatya'da bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, AFAD'ın bölgede olmadığını söyledi. Bölgede bulunan bir depremzede ise "Gece 4’ten beri yetkililerinin olmadığını söyleyerek "Donarak ölecek bu insanlar, depremden ölmeyecekler, donarak ölecekler" ifadelerini kaydetti.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah saatlerinde 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremde çevre 10 il de büyük oranda etkilendi. Depremin yıkıcı etkisini yaşayan Malatya'da arama kurtarma çalışmalarına yardım eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Valisi Hulusi Şahin’den, “Temelli Caddesi’nde Aslanlar Sitesi var. İki blokta seslerde geliyor, hiç kimse yok. AFAD gelmez mi? Sesleri duyuyorum” diyerek yardım talebinde bulundu.

Enkazın altında kızının kaldığını söyleyen bir depremzede Ağbaba’dan “Baba ben iyiyim, beni kurtarın diyor” sözleriyle yardım istedi.

'BU İNSANLAR DEPREMDEN DEĞİL DONARAK ÖLECEK'

Gece 4’ten beri yetkililerinin olmadığını söyleyen bir diğer depremzede, “Donarak ölecek bu insanlar, depremden ölmeyecekler, donarak ölecekler. Kendi ülkemizde sefil durumdayız. Bir tane baltayla bir keser verdiler ‘devletin imkanı sadece bu’ dediler bırakıp gittiler.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN