Mansur Yavaş gençlere seslendi: Kavgasız gürültüsüz bir birliktelik kuracağınızdan ümitkârım

Mansur Yavaş gençlere seslendi: Kavgasız gürültüsüz bir birliktelik kuracağınızdan ümitkârım

Ankara Kent Konseyi Gençlik Özel Oturumu’nda konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, gençlerin deprem felaketinin ardından fayda sağlamak adına yaptığı çalışmalara değinerek, “Sizlerin neslinin bundan sonra kavgasız gürültüsüz sadece belli amaca, daha iyi eğitime daha iyi şartlara ulaşmak için birliktelik kuracağınızdan ümitkârım” dedi.

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkent Gençlik Meclisi üyesi 174 genç Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclis Salonu’nda dün düzenlenen “Gençlik Özel Oturumu”nda bir araya geldi. Toplantıya katılan ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Sizlerin neslinin bundan sonra kavgasız gürültüsüz sadece belli amaca, daha iyi eğitime daha iyi şartlara ulaşmak için bu birlikteliği kuracağınızdan ümitkârım” dedi.

'DEPREMDE YAPTIKLARINIZ ÖVÜNÇ VESİKASI OLACAK'

Mansur Yavaş şöyle konuştu:

“Bu depremde bir şey daha ortaya çıktı. Sivil toplum kuruluşları ortaya çıktı. Binlerce hayır kuruluşu ortaya çıktı. Bin 400 belediyenin hepsinin yola koyulduğunu gördüm. Sivil toplum kuruluşlarının birçoğu hemen oraya fırın, mutfak açmış ihtiyaçları gideriyor. Bizim toplum gerçekten bu... Böyle bir afet anında kimdir, nedir hiçbir şey düşünmeden koşuyor adeta. Yerel yönetimlerin gerçek amacı yerelleşmedir ve vatandaşın söz sahibi olmasıdır. Sizler bize katkıda bulunuyorsunuz.

Sizlerin neslinin bundan sonra kavgasız gürültüsüz sadece belli amaca, daha iyi eğitime daha iyi şartlara ulaşmak için bu birlikteliği kuracağınızdan ümitkârım. Sizlerin yaşındaki birçok arkadaş evinde. Siz kalkıp geldiniz, Ankara’nın ve ülkenin sorunlarıyla uğraşıyorsunuz. Burada yaptığınız sunumda yarın çocuklarınıza, ailenize bu sunumu göstereceksiniz. Bir depremde nasıl inisiyatif alıp, nasıl insanlara faydalı olmaya çalıştığınızı göstereceğiniz bir övünç vesikası olacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN