Mansur Yavaş'ın rakibi olarak o isim işaret ediliyor! Kimse beklemiyordu: Ak Parti Ankara adayı…

Mansur Yavaş'ın rakibi olarak o isim işaret ediliyor! Kimse beklemiyordu: Ak Parti Ankara adayı…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından şimdi de yerel seçim hazırlıkları başladı. Seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın karşısına rakip belli oldu. O isim aday olacak. İşte Mansur Yavaş'ın rakibi…

Türkiye yerel seçim hazırlıklarına devam ederken aday olacak isimler de sıcaklığını koruyor. Ankara'da Ak Parti'den aday çıkacak isim merak edilirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın rakibi de netlik kazanıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Ankara'dan Mansur Yavaş'ın aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son günlerde İYİ Parti iddiaları gündemde dolaşırken AK Parti'den çıkacak aday da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Sözcü Gazetesinde yer alan bilgiler doğrultusunda CHP'nin adayının Mansur Yavaş olacağı iddia ediliyor. AK Parti'den Mansur Yavaş'ın karşısına çıkacak isimde netlik kazanmaya başladı. İşte Mansur Yavaş'ın rakibi…

MANSUR YAVAŞ'IN RAKİBİ KİM OLACAK?

Yerel seçimlere yavaş yavaş yaklaşırken hazırlıklar da hız kesmeden devam ediyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı için Mansur Yavaş'ın karşısına çıkacak ismin Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok olacağı söyleniyor. Altınok'un ilçe ve mahalle gezilerine son dönemde arttırdığı söylenirken yeni seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olabileceği aktarıldı.

yavas-altinok.jpg


MANSUR YAVAŞ'TAN İYİ PARTİ ZİYARETİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin tarafından yapılan paylaşım ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i ve İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı görevine getirilen Sayın Oktay Vural’ı ziyaret ettiği aktarıldı. Gültekin'in paylaşımında yer alan ifadeler şu şekildedir:


“ABB Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Kurultay sonrası yeniden göreve seçilen İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı görevine getirilen Sayın Oktay Vural’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret gerekçesi ile ilgili yapılan manipülasyon içerikli haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN