Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na destek: Kabul etmiyoruz

Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na destek: Kabul etmiyoruz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üç buçuk yıldır süren YSK Başkanı ve Üyelerine hakaret davası sonuçlandı. Mahkeme, İmamoğlu için 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasağa hükmetti. ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan ise sosyal medyada ilk açıklama geldi. Mansur Yavaş, bu kararı kabul etmediklerini bildirerek İmamoğlu'na destek mesajı verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2019 yılından bu güne yargılandığı YSK Başkanı'na ve Üyelerine hakaret davasında karar çıktı. Mahkeme yarım saatlik aranın ardından kararını vererek, İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasağa hükmetti.

MANSUR YAVAŞ'TAN DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan İmamoğlu için karar verilen ceza hakkında paylaşımda bulundu. ABB Başkanı Mansur Yavaş, bu kararı kesin olarak kabul etmediklerini belirterek, "Bugün alınan karar adaletten ve hukuktan bağımsızdır. Hiçbir siyasi çıkarın, halkımızın iradesinden üstün olmasını kabul etmiyoruz. El ele çıktığımız bu yolda biz daima doğrudan yana olacağız Başkanım @ekrem_imamoglu" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN