Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na videolu destek

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'da bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davaya ilişkin bir video yayınladı. ''Beraat dışında verilecek karar tartışmasız saray talimatının ve kumpasın itirafı olacaktır'' çıkışında bulunan Kılıçdaroğlu, Saray'a ''Son kez uyarıyorum yargının üzerinden elinizi çekin bu halk kimsesiz değildir aklınızı başınıza alın.'' çağrısı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, incelemeler için bulunduğu Almanya’da İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davanın bugünkü duruşması ile ilgili videolu açıklama yaptı.

'BERAAT DIŞINDA KARAR KUMPASIN İTİRAFI OLACAK'

Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili video paylaşımını Twitter hesabından “Adalet, adalet, adalet” notuyla paylaştı. CHP liderinin, açıklaması şöyle:

“Ekrem başkanın ve İstanbulluların yargılandığı davaya bakan hakim daha önce ‘Sözlerin kime yönelik olduğu, muhatabı belli. Tartışmasız Süleyman Soylu’ya karşı söylendiği belli’ demişti. Bunu diyen bir hakimin vereceği karar açık ve nettir. Beraat dışında verilecek her karar saray talimatının ve kumpasın itirafı olacaktır. Sarayı son kez uyarıyorum; yargının üzerinden elinizi çekin. Bu halk kimsesiz değildir. Aklınızı başına alın.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN